To laugh often and much; to win the respect of intelligent people and the affection of children...to leave the world a better place...to know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded.

samantha & me

My heart for you will never break. My smile for you will never fade. My love for you will never end. I love you!

matthew to me.

I will be back to there I really like...



drömmar om att få åka borta. varm. sol. folk. bara det inte är i sverige.




kossan&me palermo,scilien,italien 2011.



när alla faller samman...

är glödet i livet borta.


jag vaknade och såg inte fram emot dagens ny dag. det var en hemskt känsla. känslan som jag vill inte känna igen i framöver. drömmar, hopp, längtar försvann. jag vill inte tänka heller. Något ät fel.
hon - att säga eller att ge en smile till en vän är livets styrka så säger jag det här :) till dig.
jag kan erkänn att jag faktiskt log.
Bara & inse att alla har sina dåliga eller fel dagar.
all u need is the strenght and u becomes strong.




life isnt about finding yourself. life is about creating yourself.


lets wondering...








var världens lyckligaste dag.

2011 summer in hawaii

hela mitt liv har jag alltid drömt och velat åka där. drömmen slog.

Jag fick sätta på mig västen och såg hela fram emot upplevelsen. Jag var nervös men inte rädd eller känner för den minsta ångest. Jo, kanske lite när vi fick ett papper där det stod: risk för skadad eller död. Ordet död låter ju hur hemskt som helst. Men jag skrev under för jag lät inte rädslan tog över mig.
När vi åkte med flygplanet, längtade jag som satan att jag skulle få hoppa. Längtade och längtade tills vi flög över molnen så pirrade det min mage. När det var min tur att hoppa - tänkte jag för mig - YEAH, nu gäller det! Och så hände det :) jag flög och jag var världens lyckligaste person på jorden! Jag kände inte rädslan och det var på toppen... men när adrenaklick tog slut.. var hela världen underjorden. Jag var fortfarande lyckligt men besviken, för nu letar jag efter en ännu mer adrenaklick. Men jag ångrade inte en enda min, för den var min lyckligaste dag.
Nu utmanar jag er - VÅGA något ni aldrig vågar, för jag lovar att ni KOMMER ALDRIG I ERA LIVET att ni ångrar.
Man lever bara en gång.
Efter hoppande, uppskattar jag mer i livet.
<3

staden som aldrig sover...

NEW YORKER!


2010 winterbreak.

staden som passar mig utmärkt, som klarar av stress & livet. min underbar vän Ladybird visade mig en lapp, där står det : "när du går så går du, när du äter så äter du & när du sitter så sitter du". men däremot jag är det tvärtom. när jag går är jag redan framme, när jag äter täker jag på vad jag ska göra sen & när jag sitter är jag på väg att stå upp.

det kanske känns lite dumt men jag trivs.. kanske inte i längst men än så här mår jag toppen :) och det är inte därför jag visar NYC. Nyc är något man inte kan motstå. Där är en fantastikt stad & där känner man folk omkringar sig varje dag. Jag brukar gilla det för jag gillar inte vara ensam.

kan tänka mig bo där.


learn from yesterday, live for today and hope for tomorrow

25 aug 2011


På jobbet finns det en stor kalender på en vägg där man kan se tydligen vilka dagar, veckor & månader. Såg att det är redan på OKTOBER månad, närmare till DEC! Shit vad tiden gick fortare än vad jag trodde. Känns som om jag inte har hunnit göra något med mitt liv.

Mår faktiskt dåligt över det.
En sak vet jag att när jag kom hem från USA så har det varit helt underbara dagar, veckor & månader ändå så det är väl huvudsaken? :)
& samt lever man så gott man kan för dag & egentligen ska man inte vara orolig för hur andra dagar framför dig eftersom vi inte vet vad som ska hänsa oss. Vi får hoppas på det bästa samtidigt är det spännande att inte veta :)


RSS 2.0